sok marchwiowo-bananowo-jabłkowy
Składniki:
woda
sok marchwiowy (28%) z zagęszczonego soku i przecieru
przecier bananowy (14%)
sok jabłkowy (11%) z zagęszczonego soku
cukier
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
przeciwutleniacz-kwas askorbinowy
aromat
(częściowo wyprodukowany z zagęszczonych soków). Pasteryzowany.
Wartości odżywcze w 100 ml soku:
wartość energetyczna 244 kJ/58 kcal
tłuszcz - 0 g
- w tym kwasy nasycone - 0 g
węglowodany - 14 g
- w tym cukry - 12 g
białko - 0 g
sól - 0 g
Okres przydatności:
180 dni.
Temp. przechowywania:
2°C - 25°C.
Opakowanie:
butelka szklana 990ml.
PLIKI DO POBRANIA
NAGRODY
O NAS
FIRMA
PRODUKTY
ŚWIEŻE SOKI
ŚWIEŻY SOK - SOK DNIA
SMAKI VICTORII
SURÓWKI
SAŁATKI
SOKI BIO
SMOOTHIE
BLOG
PROJEKTY UNIJNE
CATERING
POLITYKA PRYWATNOŚCI
KONTAKT
"Victoria Cymes" Sp. z o.o.
ul. Kołobrzeska 43
78-600 Wałcz
tel.: +48 691 970 042
tel.: +48 691 913 460
reklama@cymes.pl
Znajdź nas na: