O nas
O nas
Jakość od 1981 r.
Historia Victorii Cymes sięga 1981 roku. Od tego czasu z niewielkiej wytwórni firma stała się jednym z największych producentów soków, syropów i napojów w Polsce, a jej produkty cieszą się uznaniem i zaufaniem konsumentów na całym świecie. Sukces marki to połączenie sprawdzonych receptury z najwyższej jakości produktami, które powstają w zakładzie w Wałczu – sercu czystego obszaru Pojezierza Wałeckiego.
W zgodzie z trendami
Dziś w portfolio firmy Victoria Cymes jest ponad 160 produktów. Uważnie śledzimy trendy konsumenckie, aby zaoferować produkty jak najlepiej dostosowane do potrzeb i oczekiwań klientów. Wiele z nich zdobyło nagrody i certyfikaty potwierdzające najwyższą jakość.
Soki z certyfikatem
Sztandarowym produktem firmy są świeże soki marchwiowe, marchwiowo-selerowe oraz jabłkowe Cymes z pojezierza wałeckiego, dostarczane codziennie do lodówek w sklepach całego kraju. Soki produkowane są z warzyw i owoców pochodzących z Polski. Świeże soki marchwiowe, marchwiowo-selerowe i jabłkowe Cymes z pojezierza wałeckiego, zdobyły certyfikat „Jakość i Tradycja” potwierdzający, że powstały ze sprawdzonych składników najwyższej jakości i przy użyciu tradycyjnych metod, bez dodatku konserwantów i ulepszaczy. Świeże soki Cymes, kiedy pojawiły się na rynku odniosły wielki sukces i pozwoliły firmie osiągnąć wiodącą pozycję w swojej branży.
Nowoczesny zakład i świetna woda
Produkcja odbywa się w oparciu o znakomitą wodę pochodzenia plejstoceńskiego z własnych studni głębinowych. Zakładowe laboratorium szczegółowo bada zarówno surowce przed skierowaniem ich do produkcji, jak i każdy produkt gotowy, zanim opuści mury zakładu. Jakość wyrobów jest dla wszystkich pracowników firmy, sprawą najważniejszą.
Rodzinna firma z tradycjami
Victoria Cymes to polska firma ze 100% rodzinnym kapitałem, dzięki czemu proces decyzyjny jest krótszy co przekłada się na większą elastyczność. Możemy szybko reagować na wyzwania rynkowe, a także na trudne sytuacje. Firma zatrudnia około 160 pracowników i około 140 współpracowników i jest jednym z większych pracodawców w Wałczu. Zespół specjalistów dba o jakość produkcji, a pracownicy w terenie pilnują, aby soki codziennie trafiały na sklepowe półki, w odpowiednim czasie i z zachowaniem najwyższych standardów.